Nuotta

Nuotta on Lieksan seurakunnan oma kuoro, joka on perustettu marraskuussa 2000. Nuotassa on tällä hetkellä 25 laulajaa. Harjoittelemme torstaisin klo 17-19. Ikäjakauma iloisessa ja positiivisessa joukossamme on nuorista työikäisistä eläkeläisiin. Jos olet lauluhaluinen ja olet valmis sitoutumaan tavoitteelliseen ryhmään, ota yhteyttä. Ohjelmistomme sisältää sekä hengellistä- että perinteistä sekakuoro-ohjelmistoa. Nuotassa toimii myös oma naiskuoro, joka harjoittelee ja esittää omaa ohjelmistoaan.

Tällä hetkellä tarvitsisimme joukkoomme varsinkin miesääniä. Tenoriin voidaan ottaa myös hyvin matalaäänisiä alttoja. Nuotta on  tehnyt joululauluja sisältävän levyn vuonna 2008 ja tuttuja hengellisiä lauluja sisältävän "Kuultokuvia"-nimisen levyn vuonna 2013. Kuoromme on käynyt esiintymässä myös ulkomailla; Virossa, Espanjan Aurinkorannikolla, Kyproksella ja Gran Canarialla.Tervetuloa kuuntelemaan meitä ja tutustumaan toimintaamme joko torstaisiin harjoituksiin tai esiintymisiimme! 

Kuorolaulu kehittää laulajien omaa laulutaitoa ja on tutkitusti terapeuttista ja terveellistä. Sitoutumista ei kannata pelätä. Ymmärrettävää on, että erilaisista elämäntilanteista johtuen kaikki eivät aina pääse kaikkiin harjoituksiin. Omatoiminen harjoittelu helpottaa Nuotassa laulamista ja tarpeen vaatiessa käytössä on myös ns. stemmakasetteja.

 Jos kuorolaulu kiinnostaa harrastuksena, ota yhteyttä kuoron johtajaan Riitta Lehtimäkeen.( puh. 0400 501788 )

Tervetuloa musiikin ja kuorolaulun ihmeelliseen maailmaan!

Ihmisryhmä poseeraa aurinkoisen joen rannalla.