Toimintaa ja tapahtumia

Seurakunnassamme toimii lähetys- ja aikuistyön alaisuudessa seuraavat piirit ja ryhmät:

- Toivoa naisille, kerran kuukaudessa kokoontuva -rukousryhmä.

- SLEY:n lähetyspiiri, toiminta tauolla, mutta seuraa ilmoittelua.

- Päivikit, kerran kuukaudessa tiistaisin seurakuntatalolla kokoontuva toiminnallinen ryhmä.

- Viekin naistenpiiri, kerran kuukaudessa maanantaisin joukko kylän naisia kokoontuu Viekin seurakuntatalolle.

- Rukousryhmä, tiistaisin kokoontuva kaikille avoin seurakuntalaisten ryhmä, mukaan voi liittyä tai välittää ryhmäläisille rukousaiheita

- Ilosanomapiiri, joka toinen maanantai seurakuntatalolla kokoontuva raamattu- ja rukouspiiri.

- Elämän leipää, kesäkauden ajan joka toinen tiisttai kokoontuva keskusteluryhmä.

- Yhteinen Olohuone, Elokuun lopussa alkaa tiistaisin uusi kaikille avoin vapaaehtoisten vetämä toiminta. Voit tulla mukaan kahvittelemaan, juttelemaan, osallistumaan ohjelmahetkeen, tekemään käsitöitä ja osaltasi vaikuttamaan siihen millaiseksi toiminta muodostuu. Yhteinen suunnittelukokous on seurakuntatalolla keskiviikkona 11.8. klo 10.

- Lisäksi toimii joitain raamattu- ja rukousryhmiä. Niitä voidaan tarvittaessa perustaa myös uusia. Ota rohkeasti yhteyttä työntekijöihin.