Toimintaa ja tapahtumia

Seurakunnassamme toimii lähetys- ja aikuistyön alaisuudessa seuraavat piirit ja ryhmät:

- Toivoa naisille, kerran kuukaudessa kokoontuva lähetystyön rukousryhmä.

- SLEY:n lähetyspiiri, toiminta tauolla, mutta seuraa ilmoittelua.

- Päivikit, kerran kuukaudessa torstaisin seurakuntatalolla kokoontuva toiminnallinen ryhmä.

- Viekin naistenillat, kerran kuukaudessa maanantaisin joukko kylän naisia kokoontuu Viekin seurakuntatalolle.

- Rukousryhmä, tiistaisin kokoontuva kaikille avoin seurakuntalaisten ryhmä, mukaan voi liittyä tai välittää ryhmäläisille rukousaiheita

- Ilosanomapiiri, joka toinen maanantai seurakuntatalolla kokoontuva vapaaehtoisten vetämä raamattu- ja rukouspiiri.

- Yhteinen Olohuone,  tiistaisin klo 12-15, kaikille avoin, vapaaehtoisten vetämä toiminta. Voit tulla mukaan kahvittelemaan, juttelemaan, osallistumaan klo 13 ohjelmahetkeen, tekemään käsitöitä ja osaltasi vaikuttamaan siihen millaiseksi toiminta muodostuu.

- Gospel-lattarit, 9.9. alkaen torstaisin klo 17.30 - 18.30 nuorisotilassa. Ohjaajana Liisa Vallius, vapaaehtoinen osallsitumismaksu Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon.

- Lisäksi toimii joitain raamattu- ja rukousryhmiä. Niitä voidaan tarvittaessa perustaa myös uusia. Ota rohkeasti yhteyttä työntekijöihin.