Seurakunnassa tapahtuu

Olemme myös Instagramissa

Keskiviikko 27.5.

Klo 18.00 Keskiviikon iltahartaus

pe 29.5. klo 16-18.30 Kirkkopuistoseikkailu koko perheelle. Kierrä tehtäväpolku omassa tahdissa, tarjoamme retkieväät.

Perheiden omatoiminen leikkipiha avautuu seurakuntakeskuksen sisäpihalle kesäkuun alussa, tiistaisin ja torstaisin klo 10-13. Keskiviikkoisin kesäkerhopäivä klo 10-13, 10 lasta otetaan hoitoon saapumisjärjestyksessä. Omat eväät mukaan. Muutokset mahdollisia.

su 31.5. klo 10.00 Sanajumalanpalvelus

ke 3.6. klo 18.00 Keskiviikon iltahartaus

Jumalanpalvelukset ja hartaudet pidetään ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Voit seurata niitä suorana live-lähetyksenä sekä tallennettuna, ilman tunnuksia painamalla oikealla olevaa face kuvaketta.

Diakoniatyöntekijät ovat tavattavissa toimistolla ma, ti ja to klo 9-11, muulloin puh. 0400 199809 ja 0400 199808.

Työntekijät ovat töissä ja meidät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse. Päivystävän papin nro 0500 199807. Ota rohkeasti yhteyttä!

Seurakuntamme työntekijät ovat keskustelua, ehtoollista ja sielunhoitoa varten. Autamme aina kun voimme.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin. Yhdessä perheiden ja omaisten kanssa sopien toimituksissa voi olla paikallaan enintään noin 10 ihmistä. Haudalla tapahtuvaa siunaamista myös suositaan.

Meitä kaikkia kehotetaan rukoilemaan erityisesti sairaiden ja sairastumista pelkäävien puolesta, mutta myös terveydenhoitohenkilökuntaa ja kriisin keskellä vastuuta kantavien puolesta. Kirkon esirukous ei tunne rajoja, vaan sulkee sisäänsä kaikki maat ja kansat tämän ajankohtaisen globaalin koronatilanteen keskellä.

”Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani.” Ps.23:4

Herättäjäyhdistyksen toimintaa voit seurata verkossa www.h-y.fi ja www.facebook.com/herattaja

Kansanlähetyksen ohjelmia voit seurata verkossa YouTube:pohjois-karjalan kansanlahetys ja Facebook: Kansanlähetys Pohjois-Karjala (täältä löytyy myös hartaus tekstinä)