Seurakunnassa tapahtuu

Tykkää meistä Facebookissa

Olemme myös Instagramissa

Eri ikäisille suunnatusta toiminnasta on tietoa kohdassa Työalat

Maanantai 25.3.

Klo 15-18.30 Monikko, kaikille avoin kohtaamispaikka nuorisotilassa.

Tiistai 26.3.

Klo 9.30 Perhekerho nuorisotilassa.

klo 12.00 Päivikit seurakuntakeskuksen salissa.

Perjantai 29.3.

Klo 12-14 Taukotupa diakonian takkahuoneessa.

Klo 18.00 Naistenilta osana viikonlopun Meidän seurakunta -tapahtumaa Lieksan kirkolla. Kun elämä ei mene niinkuin pitäisi, Virpi Nyman Kansan Raamattuseurasta. Lieksan Naisyrittäjien järjestämä iltapala ja Taina's Style tuote-esittelyä, Heli Melanen, Teija Turunen.

Lauantai 30.3.

Klo 9.00 Kaikille avoin vapaaehtoistyön koulutuspäivä osana Meidän seurakunta –tapahtumaa Lieksan kirkolla.

Sunnuntai 31.3.

Klo 10.00 Messu Lieksan kirkossa, saarna Virpi Nyman Kansan Raamattuseurasta, Virpi Komulainen, Riitta Lehtimäki. Kirkkokahvit ja pieni musiikkihetki.

Klo 15.00 Joensuun Naiskuoron Maria-kirkkokonsertti Lieksan kirkossa. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Pielisjärven kirkkokuoron sääntömääräinen kevätkokous 27.3.2019 klo 17.00 Lieksan seurakuntakeskuksessa. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa. Johtokunta

Tulevia tapahtumia

Toivon illat.Pekka Heiskasen luennot Paavalin filippiläiskirjeestä Lieksan seurakuntakeskuksessa sunnuntaisin klo 18,  28.4. ja 19.5.

29.-31.3. Meidän seurakunta – tapahtuma Lieksan kirkolla. Ohjelmassa mm pe 29.3. klo 18 Naistenilta ”Kun elämä ei mene niin kuin pitäisi” yhteistyössä Lieksan naisyrittäjien kanssa. La 30.3. klo 9-15 Vapaaehtoistyön koulutuspäivä. Su klo 10 Messu, tapahtumassa mukana Virpi Nyman Kansan Raamattuseurasta.

Eu-elintarvikkeiden jako diakoniatoimistolla ma-pe klo 9-11. Otathan oman pussin mukaan.