Seurakunnassa tapahtuu

su 5.4. klo 10.00 Sanajumalanpalvelus

ma 6.4. klo 18.00 Ristintie – hiljaisen viikon hartaushetki sanoin ja sävelin

to 9.4. Kiirastorstai klo 18.00 jumalanpalvelus

Jumalanpalvelukset pidetään ilman läsnäolevaa seurakuntaa papin ja kanttorin toimesta. Voit seurata sitä suorana kotisivuiltamme live-lähetyksenä sekä tallennettuna painamalla face kuvaketta seurakunnassa tapahtuu sivulla, myös ilman facebook-profiilia.

Seurakuntasali on avoinna sunnuntaisin klo 10.30-12.30 itsenäistä hiljentymistä ja rukousta varten. Paikalla on seurakunnan työntekijä.

Lapsiperheille suunnattuun pääsiäismateriaaliin pääset tutustumaan seurakunnan nettisivuilla olevan linkin kautta.

Dikoniatyöntekijät ovat tavattavissa toimistolla ma, ti ja to klo 9-11, muulloin puh. 0400 199809 ja 0400 199808.

Työntekijät ovat töissä ja meidät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse. Päivystävän papin nro 0500 199807. Ota rohkeasti yhteyttä!

Seurakuntamme työntekijät ovat keskustelua, ehtoollista ja sielunhoitoa varten. Autamme aina kun voimme.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin. Yhdessä perheiden ja omaisten kanssa sopien toimituksissa voi olla paikallaan enintään noin 10 ihmistä. Haudalla tapahtuvaa siunaamista myös suositaan.

Meitä kaikkia kehotetaan rukoilemaan erityisesti sairaiden ja sairastumista pelkäävien puolesta, mutta myös terveydenhoitohenkilökuntaa ja kriisin keskellä vastuuta kantavien puolesta. Kirkon esirukous ei tunne rajoja, vaan sulkee sisäänsä kaikki maat ja kansat tämän ajankohtaisen globaalin koronatilanteen keskellä.

”Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani.” Ps.23:4