Seurakunnassa tapahtuu

Tykkää meistä Facebookissa

Olemme myös Instagramissa

Sunnuntai 9.8.

Klo 10.00 Messu Lieksan kirkossa, Juho Kamula, Riitta Lehtimäki. Kouluun lähtevien siunaaminen.

Tiistai 11.8.

Klo 15.30-16.00 Rukousryhmä seurakuntakeskuksen salissa. Tervetuloa rukoilemaan yhdessä omien ja yhteisten asioiden puolesta.

Sunnuntai 16.8.

Klo 10.00 Messu Lieksan kirkossa, Lea El Bardi, Riitta Lehtimäki.

Klo 13.00 Messu Kolin kirkossa, Lea El Bardi, Riitta Lehtimäki.

Meitä kaikkia kehotetaan rukoilemaan erityisesti sairaiden ja sairastumista pelkäävien puolesta, mutta myös terveydenhoitohenkilökuntaa ja kriisin keskellä vastuuta kantavien puolesta. Kirkon esirukous ei tunne rajoja, vaan sulkee sisäänsä kaikki maat ja kansat tämän ajankohtaisen globaalin koronatilanteen keskellä.

”Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani.” Ps.23:4

Herättäjäyhdistyksen toimintaa voit seurata verkossa www.h-y.fi ja www.facebook.com/herattaja

Kansanlähetyksen ohjelmia voit seurata verkossa YouTube:pohjois-karjalan kansanlahetys ja Facebook: Kansanlähetys Pohjois-Karjala (täältä löytyy myös hartaus tekstinä)