MYYTÄVÄNÄ

Lieksan seurakunta myy tarjousten perusteella metsää määräalan. Myynnin pohjahinta on 1 750 euroa. Kohde sijaitsee Viensuun kylässä Kalkinlahden alueella.

Määräala kuuluu Rantasärkän kiinteistöön (422-431-9-10) ja myynnissä siitä erotetaan kartan mukainen n. 2 800 neliön mukainen määräala. Ostaja maksaa määräalan lohkomisesta syntyvät kustannukset.

Määräalalla ei ole kiinteistörekisteriin merkittyjä kulkuoikeuksia.

Ostajan maksettaviksi koituvat lohkomiskulun lisäksi varainsiirtoverosta, kaupanvahvistajan palkkiosta sekä lainhuudon hakemisesta syntyvät kustannukset.

Kiinteistön myyminen vaatii kirkkohallituksen vahvistuksen, joten ostotarjouksen tekijän kannattaa varautua pitkähköön odotusaikaan varsinaiseen kaupantekemiseen siitä, kun seurakunta on tehnyt kiinteistöstä myyntipäätöksen. Tällä aikataulutuksella myynti olisi mahdollista saattaa päätökseen aikaisintaan syksyllä 2022.

Lisätietoja voi pyytää puhelimitse numerosta 0400 209 930 tai sähköpostitse osoitteesta henri.maijala@evl.fi.

Tarjoukset tulee toimittaa 15.2.2022 klo 12.00 mennessä osoitteella: Lieksan seurakunta, Taloustoimisto, Mönninkatu 13, 81700 Lieksa. Kuoreen merkintä ”Vepsänpuro tarjous”. Seurakunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset/tarjouksen.

Liitteestä löytyy kohteen kartat sekä metsävaratietoja. Metsävaratiedot ovat suuntaa antavat.

Lähestymiskartta

Peruskartta