Poikkeusjärjestelyt seurakunnan toiminnassa

Korona rajoitukset purettu. Muutamat yksittäiset rajoitukset ovat voimassa tartuntatautilain nojalla: 1. Seurakunnan on tarjottava osallistujille mahdollisuus käsien puhdistamiseen. 2. Seurakunnan on annettava osallistujille käsihygieniaa ja riittävän etäisyyden ylläpitämistä koskevia toimintaohjeita. Osallistujien oleskelu on järjestettävä sillä tavoin väljästi, kun se toiminnan erityispiirteen huomioon ottaen on mahdollista. Etäisyyden ylläpitäminen ei enää edellytä tietyn metrimääräisen turvavälin jatkuvaa ylläpitoa. 3. Seurakunnan on huolehdittava tehostetusti tilojen ja pintojen puhdistamisesta. Lisäksi maskien käyttöä koskevaa suositusta on väljennetty siten, että maskin käyttö on tästä eteenpäin omassa harkinnassa. Sen käyttöä suositellaan yhä rokottamattomille ihmisille sekä sellaisissa korkeamman riskin tilanteissa, joissa ollaan suuressa joukossa pitkään vierivieressä samassa tilassa.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten suosituksia kokoontumisrajoituksista.  Rajoitukset saattavat muuttua, joten tarkista tapahtumatiedot aina tapahtumakalenterista.

Pidetään huolta toisistamme

Korostamme kaikessa toiminnassamme turvavälien noudattamista, suosittelemme maskin käyttöä yleisen maskisuosituksen mukaisesti yli 12-vuotiaille ja ohjaamme huolehtimaan käsihygieniasta. Tulethan seurakunnan toimintaan vain, jos tunnet itsesi oireettomaksi.

Tuemme seurakuntalaisia ja meihin voi olla yhteydessä myös poikkeusjärjestelyjen aikana.