Lapset ja perheet

Lasten kirkon joulukalenteriin pääset klikkaamalla kuvaa

Pyhäkoulu kokoontuu parittoman viikon tiistaina klo 18 päiväkerhotilassa

Lapsityö tarjoaa elämän eväitä lapselle välittämällä käsitystä turvallisesta taivaan Isästä, jonka puoleen voi aina kääntyä.

Lasten ja perheiden kerhot ovat lomalla

Syyslukukausi alkaa 28.8.

Kesäkerhoa

Lasten kesäkerho on täynnä.

Perhekerho kokoontuu seurakuntatalolla torstaisin kesäkuun ajan klo 10-13 Ensimmäinen kerho on 8.6.

Henkilökunta on lomalla seuraavasti

lapsityönohjaaja 1.7.-6.8.-17

lastenohjaajat 10.7.-13.8.-17

Syksyn päiväkerhoryhmiin voi hakea

Paikkoja voi hakea täyttämällä sähköisen hakemuksen . Lapset pääsevät ryhmiin hakemisjärjestyksessä. Ellei ryhmässä ole tilaa, lapset otetaan jonoon ja he pääsevät ryhmiin mahdollisten paikkojen vapautuessa.

PUUHAILLAT KERRAN KUUSSA

Puuhailta alkaa pikkukirkkohetkellä, joka sisältää lasten virsien lisäksi pieniä liturgisia osia sekä elävöitetyn kertomuksen. Puuhaosiossa on mm. pelejä ja askartelua. Illassa on pientä tarjoilua. Katso tapahtumat teemoineen. Syyskausi alkaa 6.9.2017

PÄIVÄKERHO ON AVOINTA VARHAISKASVATUSPALVELUA

Lieksan seurakunnassa on pitkä perinne päiväkerhon järjestämisessä: toimintaa on järjestetty yli 50  vuotta.
Kirkkohallituksen asiantuntijat ottivat kantaa päiväkerhon puolesta Hesarin mielipidekirjoituksessaan. Lue kirjoitus täältä.

Kasvatustyö twiittaa tunnuksella @RMalkonen

Lapsiasiahenkilöitä seurakunnassa

Lieksan seurakunta on nimennyt kaksi lapsiasiahenkilöä pitämään seurakunnassa esillä lasten ja nuorten näkökulmaa heitä koskevissa asioissa.

Lapsiasiahenkilön tehtävänä on:

• Varmistaa, että lasten ja nuorten näkemykset otetaan huomioon toiminnassa ja päätöksenteossa.
  • Edesauttaa lasten ja nuorten kuulemista.
  • Ymmärtää lapsen etuun ja osallisuuteen liittyvät asiat ja varmistaa, että muutkin ymmärtävät!
  • Tehdä tilaa osallisuudelle.
  • Välittää osallisuutta tukevia menetelmiä.

Lapsiasiahenkilönä toimivat lapsityönohjaaja Riitta Mälkönen ja luottamushenkilö Leena Kokkonen, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue tästä lapsen oikeuksien toteutumisesta kirkossa.

YHTEYSTIEDOT:

Lapsityönohjaaja Riitta Mälkönen p.040 7234760

Lastenohjaaja Riitta Könttä / Lastenohjaaja Tarja Könttä p. 0400 591708

sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi

Lapsityönohjaaja vastaa mielellään kysymyksiin lasten ja perheiden toiminnasta kotiseurakunnassa.

Kirkon varhaiskasvatukseen voi tutustua laajemmin täällä:

Sivun alalaidassa olevasta linkistä pääset lukemaan Lieksan seurakunnan kasvatuksen kehittämisasiakirjan, joka täydentyy myöhemmin liiteillä

Hyvää lastenkirjallisuutta tarjoaa mm. Lasten Keskus

Helistin on lapsiperheiden, odottavien perheiden ja vanhempien kohtauspaikka

Turvallista tekemistä verkossa tarjoaa Lastenkirkko

pdf liite