Yhteisvastuun sydän

Talo myytävänä

MYYTÄVÄNÄ

Lieksan seurakunta myy tarjousten perusteella päiväkerhokäytössä olleen vuonna 1968 rakennetun omakotitalon. Rakennuksen kerrosala on noin 160 m². Rakennus sijaitsee omalla, aidatulla tontilla, jonka pinta-ala on n. 1185 m².

Rakennus on liittynyt kaukolämpöön ja sillä on kunnallinen vesi- ja viemäriliittymä. Ilmanvaihto tapahtuu painovoimaisesti. Rakennukselle on tehty kuntoarvio tammikuussa 2021.

Rakennus on muutettu kerhotilakäyttöön vuonna 1985 ja tuossa yhteydessä siihen on tehty tilamuutoksia (tilamuutokset selviävät pohjapiirroksesta). Mikäli rakennusta haluaa jatkossa käyttää asuinkäytössä, on muutosta varten haettava rakennuslupaa. Rakennuksen käyttötarkoituksen muutosta haettaessa tulee selvitettäväksi mahdolliset rakentamistoimenpidetarpeet muutoksen toteuttamiseksi. Ostajan tulee varautua näistä aiheutuviin lisäkustannuksiin.

Näyttöä, lisätietoja ja kuntoarviota voi pyytää puhelimitse numerosta 0400-209 930 tai sähköpostitse osoitteesta **@**.

Tarjoukset tulee toimittaa 23.3.2021 klo 12.00 mennessä osoitteella: Lieksan seurakunta, Taloustoimisto, Mönninkatu 13, 81700 Lieksa. Kuoreen merkintä ”Kalevankatu”. Seurakunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset/tarjouksen.

Kohteesta löytyy kuvia etuovi.comin ilmoituksesta.