Päivä-ja perhekerhot sekä Puuhaparkki

Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.

(Mt. 28:19,20)

Syyskausi alkaa  ma 31.8. 2020 ja päättyy joulukirkkoon 16.12.

PÄIVÄKERHOT

HIIRET (3 v ) ma ja to klo 9-10.45

PUPUT (4v) ma ja to  klo 13-15.00

KETUT (5 v)  ma ja to  klo 12-15.00

Puput ja Ketut ovat osittain yhdistettynä.

AVOIN PERHEKERHO PIIPEROT

Perhekerhon alussa, klo 9-9.30 tarjoamme perhekerholaisille aamupuuron.

Perhekerho on tarkoitettu kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille ja heidän lapsilleen - myös isovanhemmat ja kummit ovat tervetulleita.

Kerho kokoontuu tiistaisin klo 9.30-11.00 seurakuntatalon nuorisotilassa. Varhaiskasvatuksenohjaaja Leenan muskarit noin kerran kuukudessa.

Toiminta on avointa, joten siihen ei tarvitse ilmoittautua. Ohjelma sunnitellaan  0-4-vuotiaita lapsia ajatellen.

PUUHAPARKKI  alkaa uutena toimintana

perjantaisin klo 9-12.00 yli 2-vuotiaille lapsille.

Lapset voivat olla kerhossa valitsemansa ajan. Toiminta koostuu leikistä, laulusta ja kädentöistä. Välillä syömme omat eväät. Mukaan puuhaparkkiin tulee ilmoittautua viimeistään torstaina klo 14.00 mennessä lastenohjaajien puhelimeen tekstiviestillä.

lastenohjaajat     0400 591708

Riitta Könttä ja Tarja Könttä

Huomaathan että toiminnan aikana puhelinta ei välttämättä kuulla, joten tekstiviestillä tavoitat parhaiten. Lastenohjaajien puhelin on suljettuna iltaisin, viikonloppuisin sekä loma-aikoina.