Tusinaretki Serenaan ja Lintisille

Me olemme lähdössä Lieksan seurakunnasta tusinaretkelle ja haluamme juuri sinut joka, olet syntynyt 2006 mukaan reissuun.

Retken ajankohta on PE 10 - SU. 12.elokuuta 2018 ( koulujen aikaisemmasta alkamisesta johtuen) perjantaina lähtö on klo 14.00 srk keskukselta.

Leiri paikkana on Launeen kirkko jossa yövymme päiväkerhon tiloissa.

Lauantaina 11.8 menemme aamulla vesipuisto Serenaan ja loppupäivän vietämme iltaan asti hauskaa pitäen Linnanmäen huvipuistossa. Hinta on 95 € joka sisältää bussimatkan, liput Serenaan sekä Linnanmäelle ja ruokailut.

Retkeläiset on vakuutettu tapaturmien varalle.

Matkalle mahtuu 30 retkeläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Retki on ensisijassa Lieksan seurakunnan jäsenille .Matkan lähtijöiden vähimmäismäärä on 20 lähtijää jotta se on mahdollista.

Ilmoittautuminen pe 6.7. mennessä ,

Lisätietoja saat: Nuorisotyönohjaaja

Petri Jalovaara 040 545 2950

Ilmoittautuminen on täynnä.