Monenlaisia tapoja

POSTIMERKIT TALTEEN
Suomen Lähetysseura ottaa vastaan vanhoja postimerkkejä, kortteja ja rahoja. Lähetystalolla Helsingin keskustassa pidetään noin 2 - 3 postimerkki- ja rahahuutokauppaa vuodessa. Alan asiantuntija toimii huutokauppojen meklarina. Postimerkkien keräily voi olla yksi muoto pitää lähetystyötä esillä kouluissa sekä eri piireissä ja kerhoissa. Myös työpaikoilla voi kerätä merkkejä lähetystyön hyväksi. Huutokauppojen tuotot käytetään muun muassa evankeliumin levittämiseen, terveydenhuoltoon ja opetustyöhön sekä kaivojen rakentamiseen Lähetysseuran ulkomaisilla työalueilla.

Toimi postimerkkien kanssa näin:
• jätä merkin ympärille taustaa noin sentin verran
• lähetä ensipäiväkuoret ehjinä
Toimi postikorttien kanssa näin:
• ennen Helsingin olympialaisia (1952) leimatut kortit ovat hyvin arvokkaita
• lähetä kaikki kortit kokonaisina, halutessasi voit peittää tekstipuolen
• ostajat ovat kiinnostuneita erityisesti eri paikkakuntien ja tunnettujen tekijöiden (esim. Wendelin ja Pitkäranta) postikorteista
Postimerkkisi ja muut tuotteet voit tuoda seurakuntasi lähetystoimistoon, voit saada myös keräyskuoria ja lähettää keräämäsi  postimerkit itse.

ONNEN LAHJAT

Onnen lahjat ovat esimerkkejä todellisista avustushankkeista, joita toteutetaan Suomen Lähetysseuran työssä. Lahjoittamalla Onnen lahjan tuet valintasi mukaan terveydenhuoltotyötä, koulutuksen edistämistä, kehitysyhteistyötä tai seurakuntatyötä kehitysmaissa.

Ilahduta ystävää
Onnen lahjan avulla sinä voit ilahduttaa ystävääsi tai sukulaistasi hänen juhlapäivänään. Antamalla Onnen lahjan lahjoitat jaetun ilon. Ilon siitä, että kaukainen lähimmäinen saa käydä koulua, rokotuksen tarttuvia tauteja vastaan, puhdasta vettä tai kaksi lammasta toimeentulon tueksi tai ilon käydä pyhäkoulua. Onnen lahja sopii lahjaksi yhtä hyvin jouluna, ystävänpäivänä, syntymäpäivänä, valmistumisjuhlassa tai vaikkapa äitien- tai isänpäivänä.

Lahjakortteja saatavilla
Onnen lahja- lahjakortteja on saatavilla R-kioskeista kautta maan.

Onnen lahjan voit antaa myös verkkopankin kautta.