Lähetit ja nimikkokohteet

Seurakuntalaisten antama taloudellinen tuki mahdollistaa sen, että voimme lähettää nimikkolähettejä eri puolille maailmaa.

Nimikkokohteet

Kuvissa esiteltyjen lähettiemme lisäksi nimikkokohteenamme ovat:

JAPANIN INTERNET-työ (SLEY)

Internetin kautta tehtävää tavoittavaa ja seurakuntiin kutsuvaa työtä japaninkielellä Suomesta käsin tekee Tiina Latva-Rasku.

RAAMATUN KÄÄNNÖSTYÖ - hanke (SPS)

Tukemme avulla on pystytty kääntämään Raamattua kahdelletoista suomen sukulaiskielelle Venäjällä, työ on siellä nyt loppumassa.
Hankkeen kautta on tuettu myös mm. Aasiassa tehtyä raamatunkäännöstyötä paikallisille kielille.

VENÄJÄ (SLS)

Lieksan ystävyyskaupungin
Segezan seurakuntatyön tukeminen,

papin tehtäviä siellä jatkaa Pavel Ananjev.

Lisäksi tuemme Inkerin kirkon stipendirahastoa, jonka kautta koulutetaan uusia toimijoita seurakuntatyöhön.

SADEHARJU KAISA JA JUKKA (SEKL)

sekä Leevi, Helmi ja Lenni.

Raamatun käännöstyön

tukitehtävissä Papua-Uusi-Guineassa.

Kaisa työskentelee sairaanhoitajana.

Jukka toimii tietokoneiden ja ohjelmointitöiden

parissa.

MARJA ALASTALO (SLS)

Toimii alueellisena kirkollisen työn koordinaattorina ja kirkon kapasiteetin vahvistamistehtävissä Botswanan ja Namibian alueilla.

INTIA (Medialähetys Sanansaattajat, SANSA)

Amarjit ja Marjut Chugh
tekevät hindinkielisiä televisio-ohjelmia.