Pyhäkoulu

"Nyt se arkipyhätäti tuli!" tervehti eräs tyttö päiväkotiin saapuvaa työntekijää.

Pyhäkoulu on  pieni, kerhomuotoinen kirkko-hetki lapsille jossa toistuu pienet liturgiset osat kuten Kristus kynttilän sytytys, rukous, lasten virsi sekä Raamatun kertomus lapsen tasoisesti kerrottuna.

Pyhäkoulu

Pyhis sunnuntaisin klo 10.00 srk-keskuksen nuoristotilassa.

Pyhäkoulu on samaan aikaan messun kanssa, joten vanhemmat voivat hakea lapsensa nuorisotilasta ehtooliselle/siunattavaksi ehtoollisen alkaessa.

Lapsen pyhäkoulu ei edellytä messuun osallistumista.

Pyhäkoulu on seurakunnan kasteopetusta. Pyhäkoulussa hiljennytään, kuullaan Raamatun kertomuksia, lauletaan lasten virsiä, leikitään, liikutaan ja ihmetellään elämää. Samalla opitaan kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulusta saa myös osallistumistaulun, johon kerätään osallistumismerkkejä.

Lisätietoja asiasta voit kysellä Leenalta 04001998 10

Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua, tule vaan paikalle, se riittää.