Pyhäkoulu

"Nyt se arkipyhätäti tuli!" tervehti eräs tyttö päiväkotiin saapuvaa työntekijää.

Pyhäkoulu on  pieni, kerhomuotoinen kirkko-hetki lapsille jossa toistuu pienet liturgiset osat kuten Kristus kynttilän sytytys, rukous, lasten virsi sekä Raamatun kertomus lapsen tasoisesti kerrottuna.

Pyhäkoulu

Pyhis on alkanut, seuraavan kerran Liisan ohjauksessa 23.10. Pyhäkoululaiset ovat tervetulleita pikkukirkkoon 16.10 klo 18 alkaen srk-keskuksen päiväkerhotilaan. Pienen kirkkohetken jälkeen siirrymme yläkerran nuorisotilaan touhuilemaan sekä nauttimaan kaikille yhteisen iltapalan.

Pyhäkoulu on seurakunnan kasteopetusta. Pyhäkoulussa hiljennytään, kuullaan Raamatun kertomuksia, lauletaan lasten virsiä, leikitään, liikutaan ja ihmetellään elämää. Samalla opitaan kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulusta saa myös osallistumistaulun, johon kerätään osallistumismerkkejä.

Lisätietoja asiasta voit kysellä Leenalta 04001998 10

Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua, tule vaan paikalle, se riittää.

Pyhäkoulun aikataulu syksyn osalta on tässä

23.10, 6.11, 20.11, 4.12