Tapahtumia ja toimintaa lapsiperheille

Lumiukot, lumiukot ketjussa kulkee.....

Tapahtumat ovat kestoltaan ja sisällöltään lapsen kokoisia

Kevät 2020

Vauvamuskaria tiistaisin klo 16-17.00.

Olette kaikki tervetulleita. Ei ennakkoilmoittautumista, tulkaa vain paikalle päiväkerhotilaan seurakuntakeskuksen alakertaan.

Vauvamuskarissa tärkeintä on musiikin kokemisen ja tekemisen ilo yhdessä vanhemman kanssa sekä lapsen musiikillisen uteliaisuuden herättäminen. Vauvamuskari tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja opitut laulut auttavat arjessa. Muskari sopii ihan jokaiselle, laulu- tai soittotaitoja ei tarvita.

Vauvoille tarjoillaan musiikkia monin eri tavoin mm. lauletaan, körötellään, soitetaan, lorutellaan, rytmitellään ja kuunnellaan musiikkia. Käytössämme on vanhat tutut lastenlaulut ja leikkilaulut, mutta mukaan otetaan myös uusia Kirkkomuskarilauluja. Musiikkitouhuilun ohessa on mahdollisuus vaihtaa kuulumisia, tutustua toisiin vauvaperheisiin.

Ohjaajana toimii varhaiskasvatuksen ohjaaja Leena Pääkkönen. Ole ystävällinen ja ilmoittaudu mukaan  0400 1998 10. Kerron mielelläni asiasta lisää. Tervetuloa!

Pikkukirkkohetket seurakuntakeskuksella

klo 18.00 -20.00.

Kirkkohetkemme alkaa pienellä hartaushetkellä päiväkerhotilassa, ja jatkuu yläkerrassa yhteisen puuhailun parissa esim. askarrellen. Illan kuluessa tarjoilemme pienen iltapalan perheille. Tervetuloa!

26.2.

18.3.

15.4.

6.5. Lieksan kirkossa, tervetuloa kummit mukaan kirkkoseikkailuun

Treffi-illat huoltajille

18.2. ja 25.3.

huokaise hetkinen, tuo 1-6 vuotiaas lapsesi hoitoon seurakuntatalolle 17.30-19.00.

Leikimme, laulamme, tarjoamme pienen välipalan lapsellesi.

Ilmoittautuminen treffi-iltaan alkaa 11.2.

Pyhäkoulu

Sunnuntaisin seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa klo 10.00

Pyhäkoulu on kuin lasten jumalanpalvelus. Tutustumme raamatun kertomuksiin monin eri tavoin, rukoilemme, musisoimme, leikimme yhdessä ja teemme pieniä askarteluja.

Pyhäkoulu pidetään yhtä aikaa messun kanssa, joten vanhemmat voivat hakea lapset nuorisotilasta ehtoolliselle/siunattavaksi.

Pyhäkoulun ohjaajina toimivat varhaiskasvatuksen ohjaaja Leena Pääkkönen sekä Leila Ikonen, Liisa Vallius ja Raija Kärki.

21.3  Perheretki Vuokatin Superparkkiin

Lisää Vuokatin retkestä läydät täältä