Tapahtumia lapsiperheille

Tapahtumat ovat kestoltaan ja sisällöltään lapsen kokoisia

Tervetuloa seurakunnan varhaiskasvatuksen kerhoihin sekä tilaisuuksiin vuonna 2020!

Kevään tulevia tapahtumia

Vauvamuskari pyörähtää käyntiin tiistaina 21.1. klo 16-17.00

Vauvamuskarissa tärkeintä on musiikin kokemisen ja tekemisen ilo yhdessä vanhemman kanssa sekä lapsen musiikillisen uteliaisuuden herättäminen. Vauvamuskari tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja opitut laulut auttavat arjessa. Muskari sopii ihan jokaiselle, laulu- tai soittotaitoja ei tarvita.

Vauvoille tarjoillaan musiikkia monin eri tavoin mm. lauletaan, körötellään, soitetaan, lorutellaan, rytmitellään ja kuunnellaan musiikkia. Käytössämme on vanhat tutut lastenlaulut ja leikkilaulut, mutta mukaan otetaan myös uusia Kirkkomuskarilauluja. Musiikkitouhuilun ohessa on mahdollisuus vaihtaa kuulumisia, tutustua toisiin vauvaperheisiin.

Ohjaajana toimii varhaiskasvatuksen ohjaaja Leena Pääkkönen. Ole ystävällinen ja ilmoittaudu mukaan  0400 1998 10. Kerron mielelläni asiasta lisää. Tervetuloa!

Vauvakirkko su 9.2. klo 15.00

Vauvakirkko on lyhyt jumalanpalvelus, jossa lasten on helppo olla mukana.  Vauvan kanssa kirkossa ovat äidit, isät ja sisarukset, isovanhemmat, kummit ja vauvakaverit perhekerhosta.

Mukana on musiikkia ja liikettä, laulua ja hyräilyä, helistimen soittoa ja iloista hihkuntaa. Siellä on tilaa myös rauhoittumiselle, hiljentymiselle, kynttilöille ja siunaukselle, rukoukselle.

Seurakuntamme on antanut kastetapahtumassa vauvalle kaste-enkelin joka on ripustettu kastepuuhun. Nyt on aika luovuttaa viime vuonna kastetuille vauvoille omat enkelit kotiin vietäväksi.

Jumalanpalveluksen jälkeen tarjoamme yhteisen aterian kakkukahvien kera.

Pikkukirkkohetket seurakuntakeskuksella

klo 18.00 -20.00.

Kirkkohetkemme alkaa pienellä hartaushetkellä päiväkerhotilassa, ja jatkuu yläkerrassa yhteisen puuhailun parissa esim. askarrellen. Illan kuluessa tarjoilemme pienen iltapalan perheille. Tervetuloa!

26.1.

18.2

15.4.

6.5. Lieksan kirkossa, tervetuloa kummit mukaan kirkkoseikkailuun

Treffi-illat huoltajille

18.2. ja 25.3.

huokaise hetkinen, tuo 1-6 vuotiaas lapsesi hoitoon seurakuntatalolle 17.30-19.00.

Leikimme, laulamme, tarjoamme pienen välipalan lapsellesi.

Pyhäkoulu

Sunnuntaisin seurakuntakeskuksen nuorisotilassa klo 10.00 alkaen 19.1

Poikkeus 2.2., jolloin seurakunta tarjoaa kirkkokuljetuksen Viekin kirkkoon, jolloin pyhäkoululaiset osallistuvat messuun.

Pyhäkoulu on kuin lasten jumalanpalvelus. Tutustumme raamatun kertomuksiin monin eri tavoin, rukoilemme, musisoimme, leikimme yhdessä ja teemme pieniä askarteluja.

Pyhäkoulu pidetään yhtä aikaa messun kanssa, joten vanhemmat voivat hakea lapset nuorisotilasta ehtoolliselle/siunattavaksi.

Pyhäkoulun ohjaajina toimivat varhaiskasvatuksen ohjaaja Leena Pääkkönen sekä Leila Ikonen, Liisa Vallius ja Raija Kärki.

21.3  Perheretki Sotkamon Superparkkiin

asiasta tiedotetaan myöhemmin. Tulkaa mukaan!