Tapahtumia lapsiperheille

Tapahtumat ovat kestoltaan ja sisällöltään lapsen kokoisia

Syksyn toimintaa suunnitellaan.

Kerro mitä toimintaa voisimme järjestää Lieksan lapsiperheille. Soita tai tekstaa varhaiskasvatuksen ohjaaja Leenalle 0400 1998 10 ja kerro toiveese.

Syksyn tulevia tapahtumia

Vauvamuskari pyörähtää käyntiin 2.10

Syksyn uutena asiana alkaa vauvamuskari tänä vuonna kastetuille vauvoille perheineen.

Vauvamuskarissa tärkeintä on musiikin kokemisen ja tekemisen ilo yhdessä vanhemman kanssa sekä lapsen musiikillisen uteliaisuuden herättäminen. Vauvamuskari tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja opitut laulut auttavat arjessa. Muskari sopii ihan jokaiselle, laulu- tai soittotaitoja ei tarvita.

Vauvoille tarjoillaan musiikkia monin eri tavoin mm. lauletaan, körötellään, soitetaan, lorutellaan, rytmitellään ja kuunnellaan musiikkia. Käytössämme on vanhat tutut lastenlaulut ja leikkilaulut, mutta mukaan otetaan myös uusia Kirkkomuskarilauluja. Musiikkitouhuilun ohessa on mahdollisuus vaihtaa kuulumisia, tutustua toisiin vauvaperheisiin.

Kokoonnumme 2.10, 30.10, 27.11, 11.12

Ohjaajana toimii varhaiskasvatuksen ohjaaja Leena Pääkkönen. Ole ystävällinen ja ilmoittaudu mukaan  0400 1998 10. Kerron mielelläni asiasta lisää. Tervetuloa!

Pikkukirkkohetket seurakuntakeskuksella

18.9

16.10 , seurakuntamme luottamushenkilöt ovat kirkkovieraanamme

24.10     Treffi-ilta perheille

huokaise hetkinen, tuo 1-6 vuotiaas lapsesi hoitoon seurakuntatalolle 17.30-19.00.

Leikimme, laulamme, tarjoamme pienen välipalan lapsellesi.

16.11       Perheretki Sotkamon Superparkkiin siirretty ensi maaliskuulle päällekkäisyyksien vuoksi

asiasta tiedotetaan myöhemmin. Tulkaa mukaan!

1.12         Adventtimessu

Lieksan kirkolla klo 10.00 sekä kaikille avoin

puurojuhla aloittaa joulunodotuksen.

18.12      Varhaiskasvatuksen  joulujuhla

klo 18.00 Lieksan kirkolla. Päiväkerhot jäävät juhlan jälkeen joululomalle.