Rippikoulun siirto koronasta johtuen

Jumalanpalveluselämä

Messut sunnuntaisin klo 10 seurakuntakeskuksella, Lieksan kirkon remontin vuoksi.

Sivukirkoissa on tilaisuuksia harvemmin. Niistä ilmoitetaan Seurakunnassa tapahtuu sivulla.

Valtioneuvoston sekä kirkon piispojen antamien ohjeiden mukaan:

Sanajumalanpalvelus pidetään sunnuntaisin seurakuntasalissa, mutta paikalla ovat vain sen toimittajat. Jumalanpalvelukset striimataan joka sunnuntai klo 10.00 alkaen seurakuntamme facebook-sivustolle. Voit katsoa livenä sekä tallennettuna painamalla face kuvaketta seurakunnassa tapahtuu sivulla.

Sunnuntaisin Lieksan seurakuntasali on avoinna klo 10.30-12.30 hiljentymistä ja rukousta varten. Tämä ei ole julkinen tilaisuus vaan jokainen hiljentyy ja rukoilee itsenäisesti. Paikalla on seurakunnan työntekijä keskustelua varten.

Voit seurata jumalanpalveluksia myös radio- ja tv-lähetyksinä sekä osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi.

”Syvyydestä minä huudan sinua, Herra. Herra, kuule minun ääneni! Ps 130:1-2

PALMUSUNNUNTAIN 5.4.2020 KERÄYSKOHDE "Puolustamalla vahvaksi" -tulee nuorten koulutukseen ja henkiseen tukeen mm. Senegalissa Suomen Lähetyssuran kautta.

Kouluttautuminen on tehokas keino taistella köyhyyttä vastaan ja ihmisoikeuksien puolesta. Osallistumalla tuet syrjäytettyjen lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja opiskelua sekä edistät sukupuolten välistä tasa-arvoa kouluttamalla naisia ammatteihin mm. Senegalissa, Etiopiassa, Taiwanilla ja Laosissa. Varmista työn jatkuminen edelleen.

Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500

Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155

Tee verkkolahjoitus osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti

Jumala lahjanne runsaasti siunatkoon.

Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2020/3, voimassa 3.1.2020–31.12.2020, Ahvenanmaa ÅLR 2019/6111, voimassa 2020

Rukous: Rukoilemme kirkkojen työn puolesta kaikkialla maailmassa ja erityisesti nuorten puolesta, jotka kokevat jäävänsä yhteiskunnan ulkopuolelle. Vahvista kaikkia syrjittyjä ja rohkaise heitä toimimaan omassa yhteisössään. Auta meitä muistamaan myös kaukana meistä elävien lähimmäistemme hätä.

Kirkkojen osoitteet

Seurakuntaan perustetaan jumalanpalvelusryhmiä