Kerhot

Kerhoissa iloitaan yhdessäolosta musiikin, leikin, liikunnan ja luovan toiminnan avulla turvallisen aikuisen ohjauksessa.

Liikunta ja ulkoilu kuuluvat kerhojen ohjelmaan.

Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.

(Mt. 28:19,20)

Lieksan seurakunnan päiväkerholaiset ovat 3-5 vuotiaita.

Kukin ikäluokka kokoontuu kaksi kertaa viikossa aina 2-3 tuntia kerrallaan. Päiväkerho on kaikille maksutonta toimitaa jota ohjaavat kirkollisen koulutuksen saaneet lastenohjaajat Riitta ja Tarja.

Toiminta on pedagogisesti suunniteltua, lapsen kokonaisvaltaista kasvua tukevaa sekä Raamatun kastekäskyyn perustuvaa toimintaa.

Päiväkerhossa on

…toimintaa.

Lapsi leikkii, laulaa, liikkuu ja askartelee.

…eväiden syöntiä.

Eväät ovat tärkeä osa kerhoa.

…ystävyyttä.

Lapsi saa uusia ystäviä ja hän oppii toimimaan toisten kanssa

…hiljaisuutta.

Lapsi tutustuu kirkkovuoden juhliin ja Raamatun kertomuksiin.

Syyskausi alkaa 2.9.2019 ja päättyy 18.12.

HIIRET (3 v ) ma ja to klo 9.00-10.45

PUPUT (4v) ke ja pe klo 9.00-11.00

KETUT (5 v) ma ja to 12.00-15.00

lastenohjaajat     0400 591708

Riitta Könttä ja Tarja Könttä

Huomaathan että toiminnan aikana puhelinta ei välttämättä kuulla, joten tekstiviestillä tavoitat parhaiten. Lastenohjaajien puhelin on suljettuna iltaisin, viikonloppuisin sekä loma-aikoina.

AVOIN PERHEKERHO PIIPEROT

Perhekerho on tarkoitettu kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille ja heidän lapsilleen - myös isovanhemmat ja kummit ovat tervetulleita.

Kerho kokoontuu tiistaisin klo 9.30-11 seurakuntatalon nuorisotilassa. Kuukauden toisena tiistaina varhaiskasvatuksen ohjaaja Leena ja kirkkomuskarikarhu vierailevat.

Toiminta on avointa, joten siihen ei tarvitse ilmoittautua. Ohjelma sunnitellaan  0-4-vuotiaita lapsia ajatellen.