virkatodistushinnasto

Kirkkohallituksen päätös

1. MAKSUTTOMAT TODISTUKSET

Kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä seurakunnan jäsenen yksittäisiä tietoja sisältävä todistus (elää-todistus).

2. JÄSENTIETOJÄRJESTELMÄSTÄ TULOSTETUT TODISTUKSET   9 €

Kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä tulostetusta muusta kuin 1. kohdassa tarkoitetusta todistuksesta (sisältää esim. aviopuolison, lapsien tai muiden henkilöiden tietoja). Tämä hinta koskee myös niitä todistuksia, jotka tällä hetkellä joudutaan tekemään manuaalisesti, mutta joiden sisältämät kaikki tiedot löytyvät kirkon yhteisestä jäsenrekisteristä.

3. MANUAALISESTI LAADITUT TODISTUKSSET   9 €

Jos todistukseen haetaan tietoa perhelehdistä.

Jos todistukseen haetaan tietoa kirjanmuotoisista kirkonkirjoista ja tiedot koskevat todistuksen päähenkilön yksittäistä avioliitto-, muutto- tai kuolintietoa.

Manuaalisesti laadittu ote kastekirjasta tai muu kirkollisista toimituksista tarvittava todistus.

4. MANUAALISESTI LAADITUT TODISTUKSET   30€

Jos todistukseen haetaan tietoja kirjanmuotoisista kirkonkirjoista sisältäen muita kuin päähenkilön yksittäisiä tietoja (esim. lapset, useampi muutto, useampi avioliitto)

Jos asiakas tarvitsee samalla kaksi samansisältöistä todistusta eri tarkoituksiin, 1. todistus on 30 € ja toisen kopiohinta on 9 €.

5. SUKUTUTKIMUS

Sukututkimusta varten tehtävän todistuksen perushinta on 30 €.

Jos laatimiseen menee yli 30 minuuttia, perushinnan lisäksi veloitetaan 15 €:n lisämaksu jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta. (Esim. työhön menee 15 min hinta on 30 €, 40 min hinta on 45 €, 70 min hinta on 60 €)

6. MUUT MAKSUT

Kirkkoherranviraston hallussa olevan sukuselvityskopion hinta on 9 € sivulta.

Maksullisen todistuksen lähettämisestä postitse toimitusmaksu (lähetys + laskutus) 5,50 €.

Maksukehoitus 5€.