Avoimia virkoja ja toimia

MÄÄRÄAIKAINEN KIRKON VARHAISKASVATUKSEN / LAPSITYÖN OHJAAJAN VIRKA LIEKSA

Lieksan seurakunnassa on avoinna kirkon varhaiskasvatuksen/ lapsityönohjaajan virka kahden vuoden määräaikaisena alkaen ma 19.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Seurakunnassa on kaksi lastenohjaajaa sekä lapsityönpappi, joka toimii lähiesimiehenä. Lapsityönohjaajan tehtävä on organisoida, koordinoida, ohjata ja kehittää seurakunnan varhaiskasvatuksen eli lapsi- ja perhetyön toimintaa. Työhön kuuluu ryhmätoimintaa, yksilöiden kohtaamista ja yhteistyötä kotien kanssa. Hän toimii seurakunnassa varhaiskasvatuksen asiantuntijana ja osallistuu kasvatus- ja perhetyön ja jumalanpalveluselämän toteuttamiseen ja kehittämiseen. Seurakunnassa tehdään yhteistyötä eri työalojen kesken. Yhteistyö kunnan varhaiskasvatuksen, perusopetuksen sekä paikallisten järjestöjen ja toimijoiden kanssa on keskeinen osa työtä. Tehtävään kuuluu myös leirityötä. Hän vastaa myös oman työalansa viestinnästä.

Arvostamme hakijan innostusta perustyöhön, sitoutumista kirkon sanomaan sekä pedagogisia taitoja. Hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot ovat tärkeitä.

Toivomme hakijalta piispainkokouksen hyväksymää kirkon varhaiskasvatuksen ohjaajan/lapsityönohjaajan pätevyyttä, mutta muutkin huomioidaan.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virka on kahden vuoden määräaikainen ja se täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Virkaan valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen tulee esittää ennen virkasuhteen alkamista rikosrekisteriote (RLL 6 § 2.mom) sekä työterveyslääkärin todistus terveydentilastaan.

Jatkamme hakuaikaa 25.9 -2.11.2018 klo 14.00 mennessä. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan. Varaudu haastatteluun.

Tiedustelut ja hakemukset liitteineen kirkkoherra Lea El Bardi 0400 991 653 /lea.elbardi.evl.fi sekä lapsityön pappi Heli Melanen puh. 040 8286979 /heli.melanen.evl.fi. Sekä kirjeenä osoitteella: Lieksan seurakunta, Mönninkatu 13, 81700 Lieksa. Kuoreen tunnus: ”viranhaku”

Lieksan seurakunnan kotisivut: www.lieksanseurakunta.fi