Avoimia virkoja ja toimia

METSÄASIANTUNTIJAN TOIMI

Lieksan seurakunnassa on haettavana metsäasiantuntijan toimi (nykyisin virka).

Haemme vankkaa työkokemusta omaavaa moniosaajaa hoitamaan Lieksan seurakunnan metsäomaisuutta (noin 5150 ha). Nurmeksen seurakunnan metsät (noin 1260 ha) kuuluvat myös tehtävän kuvaan seurakuntien välisellä metsäpalvelusopimuksella.

Edellytämme kokemusta puunhankinnasta, korjuusta, metsäsuunnittelusta, metsien hoidosta, metsäteiden rakentamisesta ja kunnostusojitussuunnittelusta. Käytössämme on metsäomaisuuden hallintaan TAPIO ForestKIT metsäsuunnittelujärjestelmä. Siksi hyvä IT-osaaminen lasketaan eduksi. Metsäasiantuntija toimii talouspäällikön sijaisena, joten taloushallinnon osaaminen lasketaan eduksi.

Metsäasiantuntijalle laaditaan kuluvan vuoden aikana uusi johtosääntö, joka korvaa nykyisen metsäpäällikön johtosäännön.

Kirjalliset suljetut hakemukset työtodistuksineen tulee jättää 21.2.2018 klo 12:00 mennessä osoitteella: Lieksan seurakunta, Mönninkatu 13, 81700. Kuoreen merkintä ”METSÄASIANTUNTIJA”

Toimi tulisi ottaa vastaan viimeistään 4.6.2018.

Tarkempia tietoja antaa tarvittaessa metsäpäällikkö Heikki Nevalainen, **@**, 0400199810.

Kesätyö hautausmaalla on haettavissa 9.3. mennessä

Hakemus on tulostettavissa täältä.