Nuoret

Nuorisotyön tarkoitus on tarjota lieksalaisille nuorille turvallinen ympäristö viettää vapaa-aikaa ja mahdollisuudet kasvaa kristittynä kohti itsensä ja muiden parempaa tuntemista.

Kaikki alkaa yleensä rippileiriltä: leiriltä saadut uudet kaverit, kivat muistot ja leppoisa meininki vetävät porukan jatkamaan nuorten toimintaa.

Jos rippileirillä oli hauskaa, älä anna tunnelman laskea vaan tule mukaan nuorten toimintaan!

Paikallinen nuorisotyö

Lieksalaisesta nuorten toiminnasta vastaa Petri Jalovaara 040 545 2950

Nuori kysy kirkolta!

Täällä voit kysyä mitä vaan ev.lut.kirkon nuorten jutuista, ripareista tai mistä vaan maan ja taivaan väliltä - me (nuorisotyönohjaajat) vastaamme.

Lieksan seurakunnan toimintaa koskevat kysymykset suoraan omaan seurakuntaan kiitos!

Kesän 2017 Isosvalinnat on tehty. Jos sinulla on jotain kysyttävää niin ota yhteyttä.